dimecres, 7 de maig de 2008

JA FA MIG ANY


En aquests dies, la màma, ha llegit dels blogs dels seus amics, els records d'aquells animalons que ja ens han deixat, i que no oblidarem mai.
Pero ella, vol amb aquest escrit, animar-los, perque es cert que uns ens han deixat, pero d'altres com jo (en HANSON) ja porto mig any d'extra en la meva vida.
Si no hagués estat per la Vivi (que em va veure al parc enmig de la gespa i em volia mossegar) i la màma que em va agafar, ben segur que no hagués sobreviscut aquell 7 de novembre de l'any passat.
De fet, fa molt poc, la màma va trobar un hamster petitet aprop d'on jo vaig apareixer, pero amb pitjor fortuna, per desgracia en aquest parc aprop de la font de la Gripia, abandonan tota mena d'animalons.
Sé que ni jo ni la Vivi substituim els que ja no hi son, pero es cert, que tots tenim cabuda en els cors de la bona gent.
Gràcies a tots els que feu l'esforç de recollir-nos, estimar-nos i cuidar-nos fins que ens arriba l'hora de marxar al cel dels animalets.
Gràcies de tot cor.

3 comentaris:

montse ha dit...

Ja trobàvem a faltar fotos i notícies d'aquesta familia. Volem més fotos, més noticies, que la vostra mama és una ronda-blogs, escriu a tots els blogs menys al vostre, i li haurem d'estirar les orelles.
Hanson ets tota una bellesa albina i no m'extranya que estiguis tan guapo perquè segur que aquesta teva familia terrassenca et cuida molt i molt bé.

Fiona ha dit...

Hola familia
Gracias por pasaros por nuestro blog,nos hace mucha ilusion tener amiguitos.
Como bien dice vuestra mami,unos nos dejan el vacio en el corazon por su marcha,los cuales jamas olvidaremos,pero tal y como somos,les damos nuestro amor y cariño a cuantos vengan despues de ellos,que seria de nuestra vida sin ellos? verdad?.

Muchos besitos para todos.

Fiona y familia

Gemma-Rafa ha dit...

Felicitats Hanson per aquest mig any!!!

Espero que tu i la Vivi pogueu passar moltes estonetes junts!!!

I digueu-li a la vostra mama, que no escriu gaire mai. Tot i que en Gordi i la Pelu també estan molt calladets