diumenge, 27 de setembre del 2009

La Vivi ha creuat l'Arc de Sant Martí


Avui es un dia molt trist per nosaltres, hem hagut de pendre la pitjor decisició que es pren en aquesta vida.

La Vivi ens ha deixat per anar en busca de la Mishina, la Tula, la Blanquita, el Hanson, la Princi, la Fiona, i tans d'altres que ens han omplert el nostre cor, l'anima i la nostra vida.

Ha sigut molt dur, rapid i fulminant, un tumor a la melsa s'ens la endut, nomes 5 anys ha estat al nostra costat, 5 anys en els que em intentat que oblidès les penuries d'una gossera, l'em estimada, protegida i cuidada tan com en pogut o en sabem.

Crec que ha sigut feliç al nostre costat.


Et trovarem molt a falta petitona, grunyona i trapelleta.


gracies a tots que ens eu anat seguint.


15 comentaris:

oooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ha dit...

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Yogui ha dit...

Adios Vivi, te echaré mucho en falta.
Patiabrazos para tod@s
Yogui

montse ha dit...

Tants records, bons moments, somriures, jocs i passejos .... seran sempre vostres i de la Vivi. Els heu compartit i disfrutat, i un tros de la vostra memòria serà sempre per ella.

Segur que la Vivi us ha ensenyat a estimar d'aquella manera que saben estimar els gossos: desinteressadament, honradament, netament. I per això compartir part de la vostra vida amb ella us ha fet més bones persones.

No hi ha paraules per esmorteïr el vostre dolor, però sapigueu que, gràcies a la Vivi i a haver compartit aquest espai vostre amb nosaltres, ha fet que tingueu uns amics per sempre. Enyorarem que ens expliqueu coses de la Vivi, però no volem perdre-us.
Una fortíssima i sincera abraçada familia i moltíssims petons des de Sant Gregori!!!!

Melito ha dit...

Mama Laura sentim moltíssim que la nostra amiga Vivi hagi creuat l'arc de Sant Martí,ens hem quedat glaçats per la noticia :(.Us enviem tot el nostre carinyu en aquests moments tant durs i tristos que esteu tenint; es en aquests moments que un no sap bé que dir perque per molt que s'intenti,el dolor de no tenir a aquest amic ja amb nosaltres es massa intens perque el calmi res...
A partir d'ara busqueu a les nits l'estrella que més brilli perque será la Vivi que desde el cel us envía lladrucs.
Llepadetes,ronronejos,petons i una gran abraçada familia.

Núria ha dit...

Segur que si la Vivi no estigués massa entretinguda jugant i rosegant ossos en aquest nou món que avui se li ha obert davant els seus ulls, us miraria i us demanaria que no l'oblideu, perquè ella no ho farà, però que n'ajudeu un altre, tal com vau fer fa cinc anys amb ella. Que en treieu un altre de la gossera, que potser dormirà al seu llit i agafarà les seve joguines i menjarà del seu plat, i com deia Blemie, el dàlmata de Eugene O'Neil, no serà tant guapo com ella, no tindrà tant estil, però també aprendreu a estimar-lo, i ell us estimarà tant com la Vivi, perquè se sabrà salvat amb vosaltres.
Però ara la Vivi no pot demanar-vos'ho. Està massa entretinguda jugant.

Eva ha dit...

Quin greu Laura, hem quedat molt tristos per la noticia. Ànims i endavant, que el seu record us doni forces per estimar molts més animalons que segur us necessiten. Una abraçada ben forta.

Kikanuka ha dit...

Vivi nos hemos quedado muy tristes al saber de tu marcha,ahora estas con Fiona y con todos nuestros niños que nos dejaron en su dia,corre juega diviertete,pero nunca dejes de cuidar a tu mami desde alli arriba,que aqui la has dejado muy muy triste pequeña.
Te hemos echo un pequeño homenaje en nuestro blog pequeña Vivi,para ti y tu familia.

Muchos besos y mucho animo
Besitossssss

Gemma ha dit...

Laura, no ho sabia. Ho acabo de veure ara mateix. Ho sento de tot cor, però penseu en tot el que li heu donat a la Vivi. En pocs anyets ens han deixat els nostres nens i nenes, però la felicitat que els vam donar i sobretot la felicitat que ells ens van donar a nosaltres no ho hem d'oblidar mai.
Una abraçada molt i molt forta de tot cor!
Gemma, Gordi i Peludeta

Unknown ha dit...

Adéu Vivi!

Han estat pocs anys però intensos.
Et trobarem molt a faltar però de segur que allà on siguis seràs molt feliç i remenaràs molt la cua..

Llepadetes

Chloe e Fujiko ha dit...

No sabìamos nada. Lo sentimos mucho.
Un abrazo a toda la familia.

Esther ha dit...

Laura molts ànims! Heu donat uns anys de felicitat a la preciosa Vivi, i això no ho oblidarà mai. Ara descansa feliç, continua sent la mateixa gosseta trapella i rondinaire, i desitja que supereu aquests moments i la recordeu sempre amb amor i no amb tristesa.
Un petó molt fort de tots els tofus

Anònim ha dit...

Gracias a todos, no soy capaz de decir nada mas para expresarme en estos momentos

Antonio ( Papa de la Vivi

spooky-van-kenovich ha dit...

Nos hemos enterado en el blog de Dark, lo sentimo mucho de verdad, animo y muchos besos para todos desde Valencia.

Ángeles ha dit...

Acabo de enterarme de la mala noticia. No hay palabras para intentar consolaros por una pérdida tan grande. Sólo que seguro que Vivi ha sido una peluda muy feliz y muy querida con vosotros, gracias a vosotros, y que allá donde esté seguro que es feliz.
Muchos besos.

Agobi ha dit...

Aquest bloc és el millor que pots fer, el seu record sempre queda, els ulls d'aquests angelets, amb la bondat, ens desmonten, properament, al meu bloc agobi faré una entrada de la adopció de la Trusky la setmana passada, una gran experiència !!!
Una abraçada ben forta !!!