dimarts, 7 d’agost de 2007

Les raons del meu caràcter

Bé, ja es hora que entri en matéria.

Jo sóc una gossa molt rondinaire , rondino per tot, quan vaig a menjar a la nit, m'espero a que acabin de sopar els papas (no fos càs que caigui alguna cosa bona per menjar de la taula....) i quan han acabat, pujo a la "rinconera" que tenen i m'hi posso enmig d'ells, esperant que la màma doni un copet a la taula, i ja marxo rondinant a menjar el pinso que ja fa estona està en el gibrell (de fet, mai m'el deixen buit), perque soc tan presumida que menjo el justet per estar "gilda".

M'agrada beure aigua del bidet (oi ¡¡¡ que recorda una font?) i quan la màma em neteja els bigotis perque no goteixin, també li rondino.

Rondino quan venen gossos a ensumarme el culet i quan em respallen els papas..... de fet estic pensan que no hi ha rés que no em fasi rondinar ;)Al cap i a la fi, sòc gòs d'atura i normalment som una raça esquerpa amb la gent i amb altres gossos (encara que jo amb els humans em duc de maravella) i em sembla que el bonàs del Pirata es dur bé amb tothom (jo de fet, ja he tingut el plaer de esbroncarlo la vegada que el vaig conèixer)Pero els veritables motius del meu caràcter es que si m'havia de dedicar al ramat, no es llògic, que els pàpas em fasin aixó:

SI si ¡¡ soc jo, quan vaig arribar em van pelar com si fos un xai, i la màma es creu Llongueras quan caig en les seves mans.

Si us plau amics, no rieu massa.

10 comentaris:

montse ha dit...

jajajaja! (ui! ho sento, se m'ha escapat). És genial el canvi. Per passar desaparcebuda per la frontera i no ésser identificada.
Això del caràcter rondinaire em recorda molt el meu Nervi. Però és un rondinaire encantador! No hi ha cap mala intenció, només un pèl de xuleria....

Gemma-Rafa ha dit...

Ai Vivi, però si tu estàs guapa de totes maneres, reina!!

Umm, rondinaire? digues que si, que una mica de xuleria ja va bé tenir-la

laura "la mama de la vivi" ha dit...

aii ¡¡¡¡ gràcies de part de la vivi, pero es cert, que es molt, pero molt ehhh??? rondinaira i xula. El dia que quedèm per coneixens, ja ho veureu...

montse ha dit...

En Nervi i la Vivi formarien una parella explosiva. Si fossin una parella humana segur que serien d'aquells que es llencen plats pel cap. Si algún dia els presentem haurem de tenir compte de posar-nos casc.

Gemma-Rafa ha dit...

Doncs la Princi hagués completat el "trio" perquè era tremenda amb els altres gossos, ufff quina mala "sombra" tenia

Quim ha dit...

Quina por que feu...en Pirata és molt bon jan ;) Quan es van trobar amb la Vivi, va ser divertit per que diguem que es van tolerar, però mica en mica li va anar prenent l'ombra a en Pirata aprofitant que és més grossa que ell (jajaja, que n'és d'espavilida ;). En Pirata només es posa una mica "xulu" si els altres gossos el ronquen o si es deixen, i també rondina quan li eixuguem les barbes després d'haver begut.

laura "la mama de la vivi" ha dit...

ostres ¡¡¡¡ i jo que pensava que la Vivi era única rondinant ¡¡¡¡
I tots patím o em patit rondinaires a casa.

Ai¡¡¡ quin consòl.

Gemma-Rafa ha dit...

pobre Vivi, ella que es pensava que era la més rondinaire, està envoltada de competidors

Anònim ha dit...

jajajjajaa!!!!!!!!!!!!!!! es la vivi que bufona. Aixo de que dels animalets que mes estimem fer-lis un raconet a la nostra vida a la web perque tothom pogui coneixer tots aquests animalets que han rondat la nostra vida y que tan feliços ens fan es meravellos, perque sense ells la vida no es vida ¡¡¡¡¡.viva los animales y fuera la politica!!!!!!nos vemos guapa somos goofy y pluto te queremos oler el culet vivi.

laura "la mama de la vivi" ha dit...

ohhh ¡¡¡¡ si m'han escrit el goofy i el pluto ¡¡¡¡ son dos amiguets de la vivi ¡¡¡
Per cert, els papas d'ells, també son uns enamorats dels animalons, a part del 2 gossets tenen 3 gats ¡¡¡¡
Mira que n'hi havem de "grillats" que estimen els bitxos ¡¡¡¡¡ jejeje