divendres, 28 de setembre del 2007

SI JO POGUÈS ESCRIURE A MÀQUINA ...



Si si, dic bé, si les meves potes em deixesin escriure, segur que ho faría més seguit que ho fa la meva màma.

Bé, ultimament està una mica tristona, ella em diu que l'hi dol molt veure com n'es la gent de salvatge, egoiste i materialiste.
Però jo li dic, que llegeixi aquests blogs nostres que em possat en marxa gràcies als nostres "papas humans", que sense vosaltres segur que estariem encara a la gossera o perduts per aquests mòns de Deu.

I que cada cop, sou més i més que teniu aquest amor vers nosaltres i que transmeteu aquest amor als vostres fills , a poc a poc aneu obrint camí a l'estima i el respecte per els altres essers vius.
Potser la meva màma no ho veurà, pero estic segura que les generacions que vindràn cada cop més seràn mes HUMANES en el únic concepte que per mi té aquesta paraula (HUMANITAT).


I per aixó us vull donar les gràcies, animalons de dues potes, per estimarnos, cuidarnos i fer de nosaltres uns amics que no us fallarèm mai.

Paraula de gòs.




3 comentaris:

montse ha dit...

Ui Vivi, que reflexiva que has tornat al blog. Una mica d'alegria Laura!!! Ni pels animals, ni per les persones (coneguts o desconeguts) podem fer més que el què fem, si fem tot el què podem. La meva estimadíssima àvia sempre deia que qui fa tot el què pot no està obligat a més.
Per cert, Vivi, últimament et veig molt fashion (primer la motxileta, ara la gorreta). T'estas tornant una mica pijilla eh?. Però, ESTAS GUAPÍSSIMA!

Gemma ha dit...

Ui Vivi, té raó la Montse, després de les vacances està molt reflexiva!!

Per cert, si que t'estàs tornant pijotina no???
En Gordi diu que estàs molt guapa i la Pelu m'ha demanat una gorra com la teva, i a veure si li puc tenyir el pèl per ser una "rubia" com tu :))

Núria ha dit...

Hola Vivi i família! Nosaltres, tota la trouppe, tant bípeds com quadrúpedos, de vegades també ens desesperem una mica per com està el món. Però després pensem que el temps que passem planyint-nos no l'aprofitem per fer coses més profitoses, així que ens armem de valor i tornem a plantar cara al món i mirar de fer-lo un lloc una mica millor per tots.

Petons!