dijous, 11 d’octubre de 2007

CENTRE DE DIA

Si, com ho llegiu ... casa meva s'ha convertit en un centre de día, per gossos iaios.Com que no li falta feina a la meva mare, ara de día es fa càrrec del gos de la veïna, en Teddy.

Un Snouzer nan, rondinaire (com jo) pero molt bon jan.

Es com la meva ombra ,allà on faig pipí, allà que fica ell la trufa, fins el dia que el mulli, que ja veurem , si li quedarà ganes de posar-la darrera meu.

A més, es fa el xulo quan sortim al carrèr, bordan a tot gòs vivent, clar, com sap que jo el defensaré..... que per aixó es del meu ramat.

l'únic que m'empipa es que a casa, corre a menjarse el meu pinso, deu ser que es mes bó que el d'ell, com ell pren un d'especial per orinar...

Pero m'agrada tenir-lo a casa, així també tinc companyia "perruna" i podem criticar els gossos del barri.

5 comentaris:

montse ha dit...

Carai Vivi, quin xicotet més bonic que t'has buscat! Però no et deixis pujar a cavall, eh? Tú continua manant, que, encara que no et conec personalment, em sembla que deus ser com en Nervi: enfadats esteu moníssims!

Gemma-Rafa ha dit...

Caram Vivi que ben acompanyada que et veiem!!! ummmmmmm
això si, fes el que diu la Montse, continua manant tu eh que per això ets la reina de casa!!!!!

laura "la mama de la vivi" ha dit...

si si, aixó sempre, sempre rondinan, encara que en Teddy es un "contestón" i també rondina, pero el deixo estar, perque es vellet.

Gemma-Rafa ha dit...

hola Vivi maca, on et poses que estàs desapareguda!!!

Idefix ha dit...

Hola, Sóc l'Idèfix i us contesto al vostre amable comentari. He visitat el vostre blog i el trobo molt interessant. Us he afegit com AMIGUETS!!
És una llàstima que deixin els gossos abandonats, encara que si tenen la sort que em tingut amb els nostres papis, doncs.....

QUE TINGUIS UN BON NADAL i dígues-ho també als teus papis.

GUAU!