dimarts, 11 de desembre de 2007

ELS ARREPLEGA BITXOS - HANSONDons si, els pàpas també es dediquen a arreplegar bitxos estranys.


Farà unes 3 setmanes, que sortin a fer la volteta, vaig anar de pet a olorar i mossegar, un ratolí blanc (d'aquells de laboratori, pero a l'engròs) que hi havia a la gespa. La màma no em va deixar mossegar-lo, jo volia saber si era de debó o era un peluix, pero no em va donar temps, que ja la mare l'havia agafat amb les seves mans.

Ja era de nit, i com no teniem gabia per deixarlo, el van posar a dintre de un gibrell , amb un drapet, menjar i aigua.
Al dia següent ja tenia preparada una gabia amb tot el que necessita un ratolí, pero clar, un ratolí de laboratori de mida de cobaya. Es diu Hanson, en record al primer ratolí que va tenir la mama, que es deia Hans, pero com ja he dit es tan grandot (farà un pam de rata més un altre pam llarg de cua) que el papa va dir que era un Hansón.
En aquesta foto no quedem gaire afavorits, ja hi posaré alguna que estiguem més guapos.
Quan la mama el treu de la gabia perque paseig-hi, jo intento mossegarlo, i ell l'únic que fà es llepar-me la trufa (puaggggggggg :().

4 comentaris:

montse ha dit...

Que guapo!!! Així m'agrada, augmentant families i buidant els carrers d'animalons perduts. Que disfruteu molt tots plegats!

Byron y Xinver ha dit...

Sí está muy bien aumentar la familia con criaturitas diferentes. Viva la diversidad... Saludos.

Núria ha dit...

Ei! Quina sort que ha fet aquesta rata! De ser una possible víctima dels experiments dels humans o una rata de carrer que morís atropellada o de alguna manera pitjor, ha passat a ser una rata de família. Enhorabona, Hanson!

Quim ha dit...

Uala! pot ser que sigui una rata albina? (pregunta d'ignorant total ;P)