dilluns, 14 de juliol del 2008

OHHH ¡¡¡ MANDRA MANDRA

si si, la mastressa es una mandrosa de "mucho cuidado" l'ha de coses que vull explicar i mai te temps per escriure, pero aixó si, per escriure en els blogs dels altres sempre te temps, grrrrrrr ¡¡¡¡

avui escriu per que tots veieu el tall de cabell que m'han fet:


- JO ¡¡¡ QUE TINC AQUESTA MATA DE PEL TAN MACA ¡¡¡¡¡

m'ha deixat pelona pelona.

Per cert, aviat faré una foto del meu amic okupa (el Teddy) que l'han operat d'una pedra a la vesícula i renoi ¡¡¡ quin pedrot, ara ja s'està recuperant, pero pobret té mala sort, ara l'han trobat un adenoma a la hipófisi, i d'aixó no el poden operar, pero amb medicació diuen que pot tirar anys.
aixó espero, perque em fà molta companyía.
A la mama, ja l'hi agradaria tenir un altre gosset, pero el papa diu que no, que no hi ha espai.
Snifff ¡¡¡ es el problema de viure en un pis no gaire gran.

4 comentaris:

Esther ha dit...

Però Vivi si estàs wapisima!!!! A més així no tindràs tanta calor ;)
Ara el que has de fer és cuidar molt molt d'en Teddy, perquè es recuperi ben aviat.

Petonets i llepadetes per a tota la família!!!

montse ha dit...

Ja feia temps que t'enyoràvem preciosa. Estas molt maca. Renya a la mama de part nostra, perquè ens agrada molt veure't i ella no ens explica coses teves ni ens posa fotos. A veure si l'animes a escriure una miqueta més, eh!!
Sort per en Teddy i que es vagi recuperant. I si la mama vol arguments per convèncèr el papa sobre si és millor tenir dos gossos que un a casa, que li expliqui que en Nervi quan vivia sol estava trist i desmotivat. Ara amb tres a casa està distret i rejovenit. I no és el triple de feina el què porten (només el triple de despesa, jejejeje)

Kikanuka ha dit...

Muchas gracias por los animos,nos sentimos muy tristes por la perdida de la grandullona,pero como todo lo debemos superar tenemos una gran familia que nos necesita,y por eso me tomo un tiempo para estar con ellos,ahora me veo incapaz de poder ayudar en el mundo animal,volveremos dentro de un tiempo, no nos olvideis.

Muchos besos para Vivi y para todos los componentes d ela familia.

Anònim ha dit...

Hola ! Un consell per les esquilades: un gos d'atura no s'ha d'esquilar mai! Si el duus ben respatllat, el seu propi pèl fa una càmera d'aire damunt el cos i el protegeix de la calor. La natura és sàvia. Els pastors els esquilàven aprofitant que esquilàven les ovelles, perquè no agafèssisn puces a la temporada de calor. És una pràctica que pot crear traumes /depres i malestar als gos d'atura. Una bona raspallada i si els hi agrada l'aigua, a remullar.
saluts.