dissabte, 14 de març del 2009

Un altre premi ¡¡¡¡

si ja ho deia jo ¡¡¡¡¡ que la meva mama es molt torpe amb aixó dels ordinadors ¡¡¡¡¡

KiKanuKa i la seva familia ens ha concedit aquest premi, per a nosaltres molt especial.
MOLTÍSSIMES GRÀCIES
Pèro com la mama no sap posar-lo en un cantó ni com possar els blogs de tots els seus amics internàutics, us trasllada amb aquest escrit el seu desitj que fèu extensible aquest premi a
TOTS ELS QUE ENS SEGUIU, I QUE NOSALTRES TAMBÉ SEGUIM.
o sigui :
A TOTS VOSALTRES PER LA GRAN LABOR QUE ESTEU FENT ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

9 comentaris:

Byron y Xinver ha dit...

Hola, qué bonito premio, nos recuerda a la iconografía de algunas barajas clásicas.... O bien parece la corona o el cetro de un rey o reina.

Byron y Xinver ha dit...

Ey claro, ya hemos recogido el "blog de oro" y le haremos un huequito. ¿Cómo va el embarazo? qué nervios, esperemos que salga todo bien. Hemos pensado tener un ratoncillo o similar, pero ya es que no sé... igual es un lío en esta casa-zoo. Besos.

Yogui ha dit...

Felicidades por el premio...Una chulada que seguro os merecéis.
Patitas
Yogui

Yogui ha dit...

Estuve revisando y a esti chicarrón del norte pasósele el tu comentariu... Ansina que tuo padre yera de Xixón... ahora en serio que mi asturiano es demasiado forzado. Siento tu pérdida pero me alegra saber que tienes una ramita de asturianía por tu árbol familiar, fíjate, igual que la futura reina (huy! se me olvidaba que eres republicana, así que lo cambiaré por el Nano que también ye asturiano)
Patitas
Yogui

Pd: por si te parece casualidad... el segundo apellido de papi es Serra, así que puedes imaginarte de dónde era su abuelo materno.

Chloe e Fujiko ha dit...

Felicidades por el premio!

Unknown ha dit...

moltes FELICITAAAAATTSSSS!!

GUAU!!

sucre candi ha dit...

hola laura! abans de res perdona que t'avassalli així. T'explico: estic fent un petit treball de la universitat (sóc estudiant d'Antropologia) dedicat a les comunitats virtuals d'amos de mestresses i mascotes. He descobert el teu blog i m'ha semblat molt adient pel que estic treballant.
No sabia com posar-me en contacte amb tu, així que et deixo aquest comentari. Sóc una noia de Terrassa, però ara visc a Navarra. El meu correu és carbues@hotmail.com
M'agradaria fer-te 4 preguntes per incloure-les a mode d'entrevista al meu treball.
Em voldries ajudar? gràcies per endavant i felicitats pel blog!!

Cristina

laura "la mama de la vivi" ha dit...

eps, Cristina, t'he escrit al teu correu, ja em dirás quelcom

Jazz ha dit...

EI, L'ENHORABONA !!!!!