diumenge, 22 de juliol del 2007

Qui sóc??


Hola ¡¡¡


Sóc la Vivi, una gossa d'atura arreplegada a la gossera de Matarò.


Els meus pares són, l'Antoni i la Laura, al pare li tinc molt de respecte, pero a la mama la veig de famella a famella i moltes vegades li trec les dents.


Vaig arrivar a casa el 23 d'octubre del 2004, estava tan plena de ronya que els meus pares van tenir que venir amb les finestres obertes del cotxe i pelansa de fred, pel catipen que feia . No van tenir cap problema perque pujés al cotxe, dons no sabeu lo que m'arriva a agradar anar de parranda en ell ¡¡¡¡¡¡¡¡


Vaig arribar després d'un any dolentot pels pàpas, dons com ja explicaré més endevant , aquell any van perdre 3 dels últims animalons que havien arreplegat. I com es veu que no poden viure sense peluts per casa, vaig tenir la sort de èsser escollida per ells, per compartir les seves deries.


Sobre tot perdoneu les faltes d'ortografía, jo com a bona gossa catalana sé escriure bé en català pero la mama no, i jo amb les meves potes no hi ha manera que m'aclari amb el teclat i es clar, li haig d'anar dictant tot el que vull que escrigui.


A partit d'avui aniré explican-vos les meves batalletes. Avui només era per presentarme.

4 comentaris:

montse ha dit...

Felicitats! Benvingudes a la colla de bloggers canins!

Gemma ha dit...

Hola Vivi, som en Gordi i la Peludeta, bueno i la nostra mami que és qui escriu jeje
ets molt guapa i seguirem tots les teves aventures!!

laura "la mama de la vivi" ha dit...

eiiii ¡¡¡¡ gràcies a tots i totes

ARIEH ha dit...

Hola Vivi, jo vaig anar a parar dos anys despres de tu (al 2006) a la Protec de Matarò. Els primates que ara em tenen a la seva manada volien un mestis de mastí i san bernardo inmens, pero quan van arribar el mastodonte aquell ja no hi era. I jo vaig ser l´afortunat segon plat (encara que estan encantats amb la troballa. Si no tens inconvenient possaré un link a aquest blog a dintre del meu. Una gratadeta i fins a un altre
Arieh